Website ontwikkeling & design

Jouw idee, vertaald naar een mooi en goed webdesign

Je wilt een website die goed laat zien waar jij en jouw bedrijf voor staan

Wat jij in jouw hoofd hebt, wil je vertalen naar een mooi en goed webdesign

Je ziet op tegen het “lastige” technische gedeelte

Je wilt een goede basis waarmee jij zelf aan de slag kunt gaan in de toekomst

Je wilt kunnen terugvallen op een professional, maar niet afhankelijk zijn

Goed voor de Dag regelt het allemaal voor jou!

Professioneel webdesign

Na een uitgebreide intake maak ik voor jou een op maat gemaakt webdesign. De licentie voor DIVI (theme builder) is inbegrepen.

Technische basis

Ik neem de installatie uit handen van WordPress, SSL certificaat, blogfunctionaliteit en overige technische functionaliteiten.

i

Online instructies

Na oplevering van de website krijg je toegang tot de online instructies om zelf jouw website te kunnen beheren.

Moodboard Webdesign

Moodboard webdesign

Samen gaan wij inspiratie opdoen, we maken keuzes in kleuren en lettertypen (fonts). Jij wordt je bewust van bepaalde onderdelen van een website en hoe deze kunnen werken voor jouw website.

Wij gaan verzamelen wat nodig is voor een webdesign die past bij jou én jouw ideale klant. Ik geef jou graag de ruimte om ook zelf keuzes te maken voor het webdesign. Met mijn kennis van webdesign en jouw voorkeur en/of huisstijl maak ik voor jou een website waar wij beiden trots op zijn.

Met deze verzameling aan gegevens, maak ik meerdere moodboards waaruit je kunt kiezen.

Zo gaan wij goed van start met de ontwikkeling van jouw website!

Moodboard Webdesign

Moodboard webdesign

Samen gaan wij inspiratie opdoen, we maken keuzes in kleuren en lettertypen (fonts). Jij wordt je bewust van bepaalde onderdelen van een website en hoe deze kunnen werken voor jouw website.

Wij gaan verzamelen wat nodig is voor een webdesign die past bij jou én jouw ideale klant. Ik geef jou graag de ruimte om ook zelf keuzes te maken voor het webdesign. Met mijn kennis van webdesign en jouw voorkeur en/of huisstijl maak ik voor jou een website waar wij beiden trots op zijn.

Met deze verzameling aan gegevens, maak ik meerdere moodboards waaruit je kunt kiezen.

Zo gaan wij goed van start met de ontwikkeling van jouw website!

testimonials

Enthousiaste klanten

Lynda is actief, productief en verzorgt alles tot in de puntjes. Daarnaast is ze een hele leuke vrouw die eerlijk, oprecht en betrouwbaar is.
Dankbaar voor haar!

Miranda Beuk

Coach

Wat ben ik blij met Lynda! Zij heeft aan een half woord genoeg en snapt direct wat ik bedoel. Dit werkt zo fijn! Samen hebben wij iets moois gecreëerd. Een website waar we beiden trots op zijn. 

Chantal Nolte

Integrator

Samenwerken met Lynda is superfijn. Zij heeft echt oog voor design, luistert goed naar wat je wil en durft ook adviezen te geven. Nu heb ik een prachtige website die echt bij mij past!

Carlijn Sijs

Coach

Mijn werkwijze

Afspraak

We prikken een datum om online of op locatie af te spreken. Tijdens onze afspraak bespreken wij wat jij voor ogen hebt met de ontwikkeling van de website.

h

Offerte

Word jij helemaal blij van ons gesprek, dan stel ik graag een offerte voor jou op.

l

Intakeformulier en benodigde documenten

Ga je akkoord met de offerte, dan stuur ik jou een e-mail met het intakeformulier en de benodigde informatie van jouw kant.

Je krijgt toegang tot het Trello bord, wat ik voor ons project heb aangemaakt. In dit bord kun je de voortgang volgen en kunnen wij eventuele vragen en/of opmerkingen plaatsen.

Het eerste wat ik graag van jou wil ontvangen is het intakeformulier, zodat ik de moodboards kan maken. Verder vraag ik jou om een aantal documenten te verzamelen, denk aan teksten, logo, afbeeldingen etc.

Hik jij aan tegen het schrijven van de teksten of hebben jouw foto’s een update nodig? In mijn netwerk heb ik enthousiaste professionals, die jou hier goed bij kunnen helpen.

Moodboards

Na het ontvangen van het intakeformulier ga ik aan de slag met de moodboards. Deze moodboards stuur ik per e-mail naar jou toe, zodat jij jouw keuze kunt maken voor het webdesign.

Ontwikkelen website

Nadat ik alle documenten heb ontvangen, ga ik starten met de ontwikkeling van jouw website. Met behulp van jouw afbeeldingen, teksten en het door jouw gekozen moodboard ga ik een eerste opzet maken. Na eventuele aanpassingen en jouw goedkeuring ga ik aan de slag met de website.

In de volgende fase zullen wij 2 keer afspreken om de voortgang te bespreken en kun jij eventuele correcties doorgeven. 

Oplevering website en instructies

Ik geef jou uitleg over de belangrijkste punten en jij krijgt toegang tot de online instructies. In de maand na de oplevering heb jij nog recht op 2 uur nazorg voor eventuele aanpassingen die nog nodig zijn of vragen. Na deze overdracht wordt de website gelanceerd!

Webdesign update nodig?

Je blijft je als ondernemer ontwikkelen, dus jouw website zal ook zo nu en dan aanpassingen nodig hebben. Heb je na de oplevering van de website geen tijd…geen zin of zie je er tegenop om aanpassingen zelf te doen? Dan sta ik voor je klaar en doe ik dit graag voor jou!

Wat zijn de kosten?

In onderstaande prijstabellen staan de uitgebreide basispakketten beschreven. Wanneer jij extra functionaliteiten wilt hebben op jouw website, dan is dit zeker mogelijk. In een oriënterend gesprek kunnen wij deze bespreken en zal ik deze in de offerte opnemen. Zo weet jij van te voren wat de totale kosten zullen zijn.

Uitgelichte voorwaarden

Extra functionaliteiten

Wanneer jij extra functionaliteiten wilt hebben op jouw website, dan is dit zeker mogelijk. Deze zal ik in de offerte opnemen, zodat jij van te voren weet wat de totale kosten zijn.

Aanlevering documenten

Voordat ik aan de slag kan met het ontwikkelen van jouw website, vraag ik jou om het volgende aan te leveren: 

 • Teksten; Tijdens de 2 correctierondes krijg jij nog de mogelijkheid om de tekst aan te passen.
 • Jouw logo(s)
 • Foto’s en/of afbeeldingen
 • Privacy verklaring
 • KVK nummer
 • Eventueel jouw algemene voorwaarden

Niet inbegrepen

 • Hosting;
 • Domeinnaam;
 • Logo;
 • Teksten;
 • Afbeeldingen;
 • Onderhoud.

Betaling

Na ontvangst van jouw akkoord, stuur ik jou een factuur voor 25% van de totale kosten. Na oplevering van jouw website, stuur ik de factuur met het restant bedrag.

Onderhoud na oplevering

In de maand na de oplevering heb jij recht op 2 uur nazorg voor eventuele aanpassingen die nog nodig zijn of vragen. Met gebruik van de online instructies kun je met gemak zelf jouw website onderhouden.

Geen zin of tijd om zelf jouw website te onderhouden? Dan mag je het ook aan mij overlaten!

Wil je iets veranderen aan je website, zoals een nieuwe pagina, een blogbericht plaatsen of zorgen dat jouw website jouw website veilig en up-to-date blijft? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Meer informatie nodig? Of wil jij direct een project starten?

Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.