Website ontwikkeling & design

Jouw idee, vertaald naar een mooi en goed webdesign

 • Je wilt een website die goed laat zien waar jij en jouw bedrijf voor staan
 • Wat jij in jouw hoofd hebt, wil jij vertalen naar een mooi en goed webdesign
 • Je ziet op tegen het “lastige” technische gedeelte
 • Je wilt een goede basis waarmee jij zelf aan de slag kunt gaan in de toekomst
 • Je wilt kunnen terugvallen op een professional, maar niet afhankelijk zijn

Goed voor de Dag regelt het allemaal voor jou!

Professioneel webdesign

Na een uitgebreide intake maak ik voor jou een op maat gemaakt webdesign. De licentie voor DIVI (theme builder) is inbegrepen.

Technische basis

Ik neem de installatie uit handen van WordPress, SSL certificaat, blogfunctionaliteit en overige technische functionaliteiten.

i

Online instructies

Na oplevering van de website krijg je toegang tot de online instructies om zelf jouw website te kunnen beheren.

Moodboard Webdesign

Moodboard webdesign

Samen gaan wij inspiratie opdoen, we maken keuzes in kleuren en lettertypen (fonts). Jij wordt je bewust van bepaalde onderdelen van een website en hoe deze kunnen werken voor jouw website.

Wij gaan verzamelen wat nodig is voor een webdesign die past bij jou én jouw ideale klant. Ik geef jou graag de ruimte om ook zelf keuzes te maken voor het webdesign. Met mijn kennis van webdesign en jouw voorkeur en/of huisstijl maak ik voor jou een website waar wij beiden trots op zijn.

Met deze verzameling aan gegevens, maak ik één of meerdere moodboards voor jou waar jij uit kunt kiezen.

Zo gaan wij goed van start met de ontwikkeling van jouw website!

Moodboard Webdesign

Moodboard webdesign

Samen gaan wij inspiratie opdoen, we maken keuzes in kleuren en lettertypen (fonts). Jij wordt je bewust van bepaalde onderdelen van een website en hoe deze kunnen werken voor jouw website.

Wij gaan verzamelen wat nodig is voor een webdesign die past bij jou én jouw ideale klant. Ik geef jou graag de ruimte om ook zelf keuzes te maken voor het webdesign. Met mijn kennis van webdesign en jouw voorkeur en/of huisstijl maak ik voor jou een website waar wij beiden trots op zijn.

Met deze verzameling aan gegevens, maak ik één of meerdere moodboards voor jou waar jij uit kunt kiezen.

Zo gaan wij goed van start met de ontwikkeling van jouw website!

Samen hebben wij iets moois gecreëerd. Een website waar we beiden trots op zijn. Lynda heel erg bedankt voor je hulp en je geduld. Ik beveel Goed voor de Dag van harte aan!

Chantal Nolte – Chantal va by heart

Lynda is actief, productief en verzorgt alles tot in de puntjes. Daarnaast is ze een hele leuke vrouw die eerlijk, oprecht en betrouwbaar is. Dankbaar voor haar!

Miranda Beuk – brave

Wat zijn de kosten?

In onderstaande prijstabellen staan de uitgebreide basispakketten beschreven. Wanneer jij extra functionaliteiten wilt hebben op jouw website, dan is dit zeker mogelijk. In een oriënterend gesprek kunnen wij deze bespreken en zal ik deze in de offerte opnemen. Zo weet jij van te voren wat de totale kosten zullen zijn.

Werkwijze

Afspraak

Onze afspraak kan online of op locatie plaatsvinden. Tijdens onze afspraak bespreken wij wat jij voor ogen hebt met de ontwikkeling van de website. 

h

Offerte

Word jij helemaal blij van ons gesprek, dan stel ik graag een offerte voor jou op.

l

Intakeformulier en benodigde documenten

Na jouw akkoord op de offerte, stuur ik jou een e-mail met het intakeformulier en de benodigde informatie van jouw kant.

Het eerste wat ik graag van jou wil ontvangen is het intakeformulier, zodat ik de moodboard(s) kan maken. Verder vraag ik jou om een aantal documenten te verzamelen, denk aan teksten, logo, afbeeldingen etc. Deze documenten kun je vervolgens uploaden in mijn beveiligde omgeving.

Moodboard(s)

Na het ontvangen van het intakeformulier ga ik aan de slag met de moodboard(s). Deze moodboard(s) stuur ik per e-mail naar jou toe, zodat jij jouw keuze kunt maken voor het webdesign.

Ontwikkelen website

Nadat alle documenten geüpload zijn, ga ik aan de slag met de ontwikkeling van jouw website. Tijdens de ontwikkeling krijg jij toegang tot het Trello bord, wat ik voor ons project heb aangemaakt. In dit bord kun je de voortgang volgen en kunnen wij eventuele vragen en/of opmerkingen plaatsen. In de afrondende fase zullen wij 2 keer afspreken om de voortgang te bespreken en kun jij eventuele correcties doorgeven.

Oplevering website en instructies

Ik geef jou uitleg over de belangrijkste punten en jij krijgt toegang tot de online instructies. In de maand na de oplevering heb jij nog recht op 2 uur nazorg voor eventuele aanpassingen die nog nodig zijn of vragen. Na deze overdracht wordt de website gelanceerd!

Uitgelichte voorwaarden

Extra functionaliteiten

Wanneer jij extra functionaliteiten wilt hebben op jouw website, dan is dit zeker mogelijk. Deze zal ik in de offerte opnemen, zodat jij van te voren weet wat de totale kosten zijn.

Aanlevering documenten

Voordat ik aan de slag kan met het ontwikkelen van jouw website, vraag ik jou om het volgende aan te leveren: 

 • Teksten; Tijdens de 2 correctierondes krijg jij nog de mogelijkheid om de tekst aan te passen.
 • Jouw logo(s)
 • Foto’s en/of afbeeldingen
 • Privacy verklaring
 • KVK nummer
 • Eventueel jouw algemene voorwaarden

Niet inbegrepen

 • Hosting;
 • Domeinnaam;
 • Logo;
 • Teksten;
 • Afbeeldingen;
 • Onderhoud.

Betaling

Na ontvangst van jouw akkoord, stuur ik jou een factuur voor 25% van de totale kosten. Na oplevering van jouw website, stuur ik de factuur met het restant bedrag.

Ondersteuning na oplevering

Na oplevering heb jij recht op 2 uur nazorg voor eventuele aanpassingen die nog nodig zijn of vragen. Met gebruik van de online instructies kun je met gemak zelf jouw website onderhouden.

Heb jij behoefte aan meer ondersteuning? Dat kan! Je kunt dan kiezen uit twee pakketten:

Pakket 1

Wij gaan samen gaan zitten voor jouw website en bekijken welke updates er nodig zijn. Vervolgens ga ik 3 uur aan de slag met jouw website om bijvoorbeeld:

 • 1 nieuwe uitgebreide pagina aan te maken;
 • Aanpassingen te doen aan maximaal 3 bestaande pagina’s (denk aan tekst aanpassen en nieuwe afbeeldingen plaatsen);
 • Een nieuwe call to action te maken met plaatsing op maximaal 1 pagina naar keuze.

Pakketprijs is €149 (ex btw).

Pakket 2

Wij gaan samen gaan zitten voor jouw website en bekijken welke updates er nodig zijn. Vervolgens ga ik 5 uur aan de slag met jouw website om bijvoorbeeld:

 • 1 uitgebreide nieuwe pagina aan te maken;
 • 2 nieuwe simpele pagina’s aan te maken;
 • Aanpassingen te doen aan maximaal 5 bestaande pagina’s (denk aan tekst aanpassen en nieuwe afbeeldingen plaatsen);
 • Een nieuwe call to action te maken met plaatsing op maximaal 3 pagina’s naar keuze.

Pakketprijs is €239 (ex btw).

Bij het samen bekijken van jouw website, maak ik een inventaristie van wat er nodig is en kun jij een keuze maken voor een pakket. Sluit het pakket niet helemaal aan op jouw wensen, dan maak ik een op maat gemaakt aanbod voor jou.

Meer informatie nodig? Of wil jij direct een project starten?

Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.