Een website om trots op te zijn

Een goede websitebasis neerzetten. Nadenken over de installatie van WordPress, een thema of een SSL certifcaat. Of waar je eerst mee begint en twijfelt over de vormgeving en wat wel en niet werkt. Dat kun jij aan mij overlaten.

Vormgeving is altijd mijn ding geweest, gevoel voor harmonie, iets kloppend maken. Ook in mijn werk komt dit terug. Als ik ergens tegenaan loop, zoek ik tot op de bodem uit hoe iets er het beste uitziet en het makkelijkst werkt. Én ik leg graag aan anderen uit hoe zij ermee kunnen werken. Je blijft als ondernemer ontwikkelen, dus jouw website toch ook?

Ik ben Lynda Beck en als webdesigner ga ik voor een website waar de ondernemer en ik beiden trots op kunnen zijn.

Over Goed voor de dag - Lynda Beck
Over Goed voor de dag - Lynda Beck

Een website om trots op te zijn

Een goede websitebasis neerzetten. Niet hoeven nadenken over de installatie van WordPress, een thema of een SSL certifcaat. Of waar je eerst mee begint en twijfelt over de vormgeving en wat wel en niet werkt. Dat kun jij aan mij overlaten.

Vormgeving is altijd mijn ding geweest, gevoel voor harmonie, iets kloppend maken. Ook in mijn werk komt dit terug. Als ik ergens tegenaan loop, zoek ik tot op de bodem uit hoe iets er het beste uitziet en het makkelijkst werkt. Én ik leg graag aan anderen uit hoe zij ermee kunnen werken. Je blijft als ondernemer ontwikkelen, dus jouw website toch ook?

Ik ben Lynda Beck en als webdesigner ga ik voor een website waar de ondernemer en ik beiden trots op kunnen zijn.

Samenwerken?

Laten wij in contact komen! Ik bespreek graag de mogelijkheden met jou.

Van idee naar webdesign

In 2006 had ik een zakelijk idee en daar hoorde natuurlijk een website bij. Ik ben er zelf mee aan de slag gegaan en kwam tot de ontdekking dat ik het erg leuk vond om hiermee bezig te zijn. Ik kon alleen nog niet echt ontdekken wat ik nou zo leuk vond, het zakelijke idee of het ontwikkelen van de website. Op dat moment was ik nog in loondienst in een administratieve functie en kreeg in de jaren daarna 2 lieve kinderen. Het zakelijke idee heb ik in de koelkast gezet, ik was er nog niet klaar voor. Ik en ondernemen? Twijfel…twijfel.

In 2018 heb ik toch de stoute schoenen aangetrokken en ben ik mijn bedrijf Lynda Support gestart. Én ik ging weer aan de slag met een eigen website. Ik kwam tot de ontdekking dat ik helemaal enthousiast word van het maken van websites.

Ik ben gestart met de opleiding HBO Webdesign en in 2020 heb ik mijn diploma behaald. Inmiddels heb ik meerdere websites voor andere zzp’ers mogen maken en heb ik mijn portfolio opgebouwd. Het was voor mij dan ook niet meer dan logisch om Goed voor de Dag op te richten.

Lynda is actief, productief en verzorgt alles tot in de puntjes. Daarnaast is ze een hele leuke vrouw die eerlijk, oprecht en betrouwbaar is. Dankbaar voor haar!

Miranda Beuk

Coach, Miranda Beuk - BRAVE

Samen hebben wij iets moois gecreëerd. Een website waar we beiden trots op zijn. Lynda heel erg bedankt voor je hulp en je geduld. Ik beveel Goed voor de Dag van harte aan!

Chantal Nolte

Virtual Assistant, Chantal VA by Heart

Schitter op jouw online podium

Wil jij een online podium die laat zien waar jij en jouw bedrijf voor staan en die jouw expertise goed laat zien?

Ik maak graag een website die helemaal bij jou en jouw bedrijf past. Hik jij aan tegen het schrijven van de teksten of hebben jouw foto’s een update nodig? In mijn netwerk heb ik enthousiaste professionals, die jou hier goed bij kunnen helpen.

Na oplevering van jouw website, sta je er niet alleen voor. Je krijgt toegang tot online instructies zodat jij met gemak jouw eigen website kan beheren, zoals het plaatsen van blogs, plugins updaten, back-ups maken etc. En als je nog vragen hebt, sta ik klaar voor jou.

Meer informatie nodig? Of wil jij direct een project starten?

Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie nodig? Of wil jij direct een project starten?

Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.